Stichting Bewonerscommissie Aldenhof Maisonnettes © Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

Home.

Info.

Agenda.

Moestuin.

Galerij.

Contact.

Home.
Info.
Agenda.
Moestuin.
Galerij.
Contact.
Stichting Bewonerscommissie Aldenhof Maisonnettes

Wat doet de stichting?

De Stichting Bewonerscommissie Aldenhof Maisonnettes verbetert het leefmilieu van de bewoners van Aldenhof Maisonnettes en zorgt dat het zo blijft. Zo kunnen alle bewoners van de maisonnettes op een prettige manier in een goed onderhouden, schoon en veilig maisonnettecomplex wonen en leven.

Dit doet zij door met de bewoners te praten en bewoners te informeren over alle dingen die de bewoners en de leefbaarheid aangaan. Zij behartigt de belangen van de bewoners door te communiceren met woningcorporatie WoonGenoot, de gemeente Nijmegen, de politie Gelderland-Zuid en Tandem welzijnsorganisatie. Dit zijn ook de belangrijkste partners van de stichting. Zij probeert de contacten tussen bewoners onderling en tussen bewoners en allerlei instanties te verbeteren.

De stichting organiseert allerlei activiteiten, waaronder een buurtfeest, een uitstapje en een kerstviering. Daarnaast zijn er veel kleinere bijeenkomsten zoals workshops of wandelingen. Voor de meest recente informatie kunt u op deze website terecht, of kunt u de publicatieborden in ieder trappenhuis in de gaten houden.

De stichting vergadert een aantal keer per jaar; wilt u daar graag bij zijn neemt u dan contact met ons op via het contactformulier van deze website.

Over de stichting

Hoe vind ik de stichting?

Alle informatie over de stichting kunt u vinden op deze website.

Verder heeft de stichting een welkomstcomité dat bij de nieuwe bewoners langs gaat en de welkomstbrochure brengt. Er zijn verder de Woontips en een lijst met belangrijke telefoonnummers; deze hangt ook in de publicatieborden in de trappenhuizen.

Vier maal per jaar brengt de stichting een nieuwsbrief uit. Deze wordt huis-aan-huis bezorgd in alle maisonnettes.

U kunt de welkomstbrochure, nieuwsbrief , jaarverslag aanvragen via contactformulier

De woontips en lijst met telefoonnummers kunnen aangevraagd worden via ons contactformulier.

Heeft u belangstelling voor het werk van de bewonerscommissie, of wilt u een steentje bijdragen aan een activiteit, of heeft u zelf een goed idee, laat het ons dan weten en vul het contactblad in!